• Sponsor worden van VV Wedde

  VV Wedde kent verschillende sponsormogelijkheden die hieronder nader worden toegelicht. Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere sponsormogelijkheden samen te voegen in een voor u op maat samengesteld sponsorpakket.

  Interesse in de mogelijkheden? Neem contact op via email of telefoon met Tiebinus Koets (06-51060958)

 • Adverteren Website

  Uw bedrijfslogo wordt vermeldt op de homepagina van onze website. Hiervoor dient u een JPEG of png bestand van uw logo aan te leveren. De prijs is € 50,00 per jaar.

 • Reclamebord

  Er wordt een reclamebord met uw bedrijfslogo met tekst aan ons hoofdveld geplaatst. U dient hiervoor een reclamebord van 2.35 x 0.65 m aan te leveren. Ook wij kunnen een bord laten vervaardigen (op kosten van de adverteerder). Voor een enkelzijdig reclamebord betaalt u € 65,00 per jaar en voor een dubbelzijdig reclamebord betaalt u € 90,00 per jaar.

 • Balsponsoring

  U sponsort de wedstrijbal van een thuiswedstrijd. Hierbij wordt uw bedrijfsnaam omgeroepen tijdens de wedstrijddag en wordt uw bedrijfsnaam vermeld in het programmaboekje van die wedstrijd. De prijs van een wedstrijdbal is € 60,00.

 • Adverteren Programmaboekje

  Bij iedere thuiswedstrijd (13 x per jaar) wordt er bij de ingang een programmaboekje/veldverloting verkocht. Achterop dit programmaboekje kan uw bedrijfsnaam vermeld worden. Hiervoor dient u uw bedrijfsnaam met logo aan te leveren zoals u die achterop het boekje wilt hebben. De Prijs € 35,00 per jaar.

 • Club van 25

  Jouw naam komt op een bord in de kantine. Het is bedoeld voor mensen die de VV Wedde een warm hart toe dragen. De prijs is € 25,00 per jaar.

 • Ondernemersgroep Wedde en Omstreken

  De deelnemer mag op zijn eigen kosten een spandoek van 2m x 4m aanleveren (in overleg met de vereniging) welke wordt geplaatst op het voetbalcomplex.  De vereniging laat op haar kosten naam van de deelnemer plaatsen op het bord hangende in de kantine van de VV Wedde. Wat hiervoor dient te worden aangeleverd gaat in overleg met de vereniging. Prijs vanaf € 250,00 per jaar.

 • Contact

  Sponsoring/Commercie
  Tiebinus Koets
  06-51060958